Skip to main content

Waar kan ik wel veilig tickets kopen?

Eigenlijk heel eenvoudig. Tickets voor theatervoorstellingen koop je bij het theater! Vrijwel alle theaters, dus ook die bij jou in de buurt, geven ieder jaar omstreeks mei hun brochure met het aanbod voor het nieuwe theaterseizoen (september t/m juni) uit. Kort daarna start doorgaans de kaartverkoop via de internet site van het betreffende theater.

Vanaf september kan je de kaarten meestal ook kopen aan de kassa van het theater. Populaire voorstellingen raken snel uitverkocht dus zorg dat je er tijdig bij bent!

Mocht je vragen hebben rondom de wijze van kaartverkoop bij het theater bij jou in de buurt kan je hen altijd even bellen of een e-mail sturen voor nadere toelichting. Ze zullen je graag helpen!

Meer informatie
was successfully added to your cart.
Reda: "Ik heb nooit geleerd om met gevoelens om te gaan."

In de nieuwste aflevering van ‘Wat Kan Er Nou Gebeuren?’ vertelt Reda over vooroordelen over gevoelens van mensen die drugs gebruiken. Samen met Najib gaat hij het gesprek aan met ...bodybuilder Jan Loomans over zijn anabolenverslaving en zijn onzekerheid. Beluister de aflevering nu in je favoriete podcast app of hier op YouTube.[+] Show More
Load More