Skip to main content

Waar kan ik wel veilig tickets kopen?

Eigenlijk heel eenvoudig. Tickets voor theatervoorstellingen koop je bij het theater! Vrijwel alle theaters, dus ook die bij jou in de buurt, geven ieder jaar omstreeks mei hun brochure met het aanbod voor het nieuwe theaterseizoen (september t/m juni) uit. Kort daarna start doorgaans de kaartverkoop via de internet site van het betreffende theater.

Vanaf september kan je de kaarten meestal ook kopen aan de kassa van het theater. Populaire voorstellingen raken snel uitverkocht dus zorg dat je er tijdig bij bent!

Mocht je vragen hebben rondom de wijze van kaartverkoop bij het theater bij jou in de buurt kan je hen altijd even bellen of een e-mail sturen voor nadere toelichting. Ze zullen je graag helpen!

Meer informatie
was successfully added to your cart.
GZ-Psyscholoog over het behandelen van verslaving, depressie en angststoornissen...

Vandaag is Noura in de "Wat kan er nou gebeuren?" podcast. Noura is GZ psycholoog en werkt bij Recovery mental healthcare. Noura ontvangt wekelijks mensen die een verslaving hebben, in ...herstel zitten, en praat ook met met familie en vrienden van deze personen. Het zal een informatieve podcast worden waar Najib en Reda lang op hebben gewacht!

Volg ook onze andere socials 👇
Instagram: @Watkanernougebeuren
TikTok: @Watkanernougebeuren
Graag samenwerking? Mail dan naar na@najibamhali.nl
Hulp nodig bij je verslaving: https://bit.ly/3KopwcO
[+] Show More
Load More