Nieuwe theatervoorstelling ‘I AMhali’

Nieuwe theatervoorstelling ‘I AMhali’
Amsterdam, 31-10-2013


‘I AMhali’is de titel van het nieuwe theaterprogramma van Najib Amhali. Op 22 december geeft de cabaretier het startsein aan zijn theatertour in theater De Meervaart in Amsterdam. De show biedt een kijkje in Najib zijn leven als pasgetrouwde man en vader.

De kaartverkoop voor deze avondvullende theatershow start op 2 november. De kaarten kunnen vooralsnog alleen aan de kassa gekocht worden bij de desbetreffende theaters. Om de zwarte handel van theaterkaarten tegen te gaan is de keuze gemaakt om de kaarten niet direct via het internet te verkopen. Kijk hier voor de speellijst.

Geluk? Geluk zit ‘m in de kleine dingen. Dat weet Najib Amhali, pasgetrouwd en net vader, als geen ander. In zijn achtste avondvullende show, spat het plezier van Najib af. 
Als vanouds! Wervelend en vol muziek, dankzij de band Plus Supportact. ‘I Amhali’ gaat over niemand minder dan… Mister Amhali himself. 
Maken de grote mijlpalen in zijn leven Najib ook volwassener? Niet altijd. Zijn vrouw zit daardoor soms met twee kinderen opgescheept… Hij biedt een vrolijke kijk op zijn nieuwe levensgeluk. 
Want ook dat, zit ‘m in de kleine dingen