Theater voorstelling en Muziek tour 2016-2017

Theater voorstelling en Muziek tour 2016-2017
Beste Fans, 

Mijn vakantie zit er op, ik heb prachtige reizen mogen maken met het hele gezin. We hebben prachtige duiken gemaakt op de Malediven en genoten van Dubai. 
Deze zomer ben ik ook begonnen met schrijven voor mijn nieuwe theatershow ‘’(N)ergens Goed Voor ‘’ op Ibiza, geen slechte plek om na te denken over mijn one man show. Na 5 jaar gaat mijn begeleidingsband ‘PlusSpportAct’ niet meer mee de theaters in. We blijven gelukkig nog wel muziek maken. Naast mijn theatershow ga ik ook een muziek tour doen. 

Muziek tour met PlusSupportAct (sep 2016 - juni 2017)
Dit keer ga ik met ‘PlusSupportAct’ mee. Wij gaan met de band een club tour doen, versterkt door twee geweldige achtergrond zangeressen ‘Zosja El Rhazi’ en ‘Irma van Pamelen'. We brengen anderhalf uur muziek spektakel on stage. Nederlands talig,  pop, rock, dance, reggae, hiphop en ik kruip achter de percussie set.
Iets wat ik al jaren wil doen, ga ik nu ook echt doen: in het kleine club circuit van Nederland muziek maken. Wil je hier bij zijn? kijk dan op www. plussupportact.nl  

Cabaret “(N)ergens Goed Voor” (okt 2016 - mei 2017) 
In oktober beginnen de try outs voor mijn nieuwe one man show ‘’(N)ergens Goed Voor’’. Met deze komedie show speel ik in de kleinere theaters van Nederland.  
Het leukste aan deze show vind ik dat ik ga werken met mijn geestelijke vader in de comedy. De man die mij 22 jaar geleden in de Comedytrain op het Max Euweplein heeft ontdekt: Raoul Heertje.
Info over kaartjes en in welke theaters ik ga spelen vindt je op www.najibamhali.nl/speellijst  

Blijf mij volgen op sociaal media voor het laatste nieuws en om kaartjes te winnen.
Ik hoop jullie binnenkort te zien in een theater bij jullie in de buurt. 

Tot dan, 
X Najib